Procapil – Este timpul să punem capăt căderii enervante a părului

Procapil – Este timpul să punem capăt căderii enervante a părului

Procapil – Este timpul să punem capăt căderii enervante a părului

Procapilul este o formulă nouă și revoluționară care întărește părul și ajută la stoparea căderii părului într-un mod natural.

Cauzele pentru căderea părului sunt multe și foarte variate. Cunoașteți faptul că, indiferent cât de multă grijă avem și cum ne menținem părul, lupta cu căderea părului nu este deloc ușoară. Căderea unui număr de fire de păr în intervalul de 50 – 100 fire de păr pe zi este normală. În cazul în care firele de păr care cad depășesc acest număr, este vorbă de „rărirea părului “ sau alopecie. Dintre principalii factori care influențează starea părului nostru este predispoziția noastră genetică, echilibrul hormonal al organismului, regimul alimentar urmat, precum și numeroasele influențe fiziologice.

Hormonii funcționează cel mai bine atunci când sunt echilibrați între ei. Semne care atestă dezechilibrarea hormonilor ar putea fi apariția niveluri ridicate de androgeni (DHT – dihidrotestosteron) sau scăderea nivelurilor hormonilor tipic feminini (estrogen), când apar și problemele legate de căderea părului. Acest dezechilibru provoacă perturbări, precum scurtarea fazei anagenice (faza de creștere a părului), căderea părului, reducerea densității părului.

În cazurile de predispoziție genetică, căderea părului se datorează eredității, care poate proveni de la unul sau de la ambii părinți. Așa denumită căderea părului ereditară este asociată afecțiunii de alopecie androgenică. În cazul predispoziției genetice, căderea părului s-ar putea debloca în diferite vârste, chiar înaintea împlinirii vârstei de 20 de ani.

Alimentația necorespunzătoare sau incorectă privează organismul de substanțele utile de care are nevoie. Carența de Magneziu, Zinc, Fier, Vitamină B6, В12, Vitamină D și acizi grași omega 3 ar putea provoca căderea părului. De asemenea, bolile legate de malnutriție – anorexie, bulimie etc. duc la căderea părului.

Viața de zi cu zi stresantă și stilul de viață rapid pe care ni-l impune societatea modernă creează niveluri ridicate de stres atât la bărbați, cât și la femei. Stresul sau traumele ar putea provoca căderea părului. Este vorbă de cazuri de cădere severă a părului cu debut brusc (la câteva săptămâni după evenimentul traumatic), motiv pentru care acesta ne-ar putea afecta grav aspectul.

Unul dintre motivele care provoacă căderea părului la femei este nașterea, procesul de cădere a părului fiind caracteristic întregii perioade de alăptare. În timpul sarcinii, apar modificări hormonale, în urma cărora părul devine mai gros, mai puternic și crește bine. Aceasta se datorează nivelurilor ridicate de estrogen în corp. După naștere hormonii revin treptat la nivelurilor lor normale și mulți foliculi de păr intră într-o fază de repaus. Se observă căderea părului. După depresia postpartum și privarea de somn, lupta cu căderea părului poate fi câștigată cu ușurință.

Căderea părului duce la pierderea stimei de sine. Părul este unul dintre principalii factori ai stimei noastre de sine și îngrijirea lui este de cea mai mare importanță. Din păcate, căderea părului este o problemă cu care se confruntă aproape fiecare într-o anumită etapă a vieții sale. Din rândurile următoare, veți afla ce este procapil și în ce constă secretul său.

Procapilul este o formulă nouă revoluționară, care ajută la consolidarea părului și prevenirea pierderii lui pe cale naturală. Secretul constă în cele două funcții puternice ale lui. Prima funcție facilitează comunicarea între celule și menține celulele împreuna pentru prevenirea efectelor DHT. DHT înseamnă Dihidrotestosteron – este un derivat chimic al testosteronului care joacă un rol major în căderea părului atât la bărbați, cât și la femei. Se formează atunci când metabolismul androgenului interacționează cu o enzimă numită 5-alfa reductază. Când DHT ajunge la celulele dermice care se împart și se diferențiază pentru a forma noi foliculi de păr, interferează cu absorbția nutrienților esențiali pentru un păr sănătos. Din fericire, cu îmbunătățiri științifice, procapilul reduce semnificativ efectul DHT asupra foliculilor de păr.

A două funcție crește fluxul de sânge către scalp, permițând părului să fie bine hrănit și îngroșând părul subțire și înfometat. Au fost efectuate numeroase studii clinice iar rezultatele obținute sunt uluitoare. Rata mitotică a celulelor a crescut după numai 2 săptămâni, indicând în mod clar o proliferare celulară crescută. Procapilul activează o serie de geni care sunt responsabili pentru repararea țesuturilor, ceea ce demonstrează ca acesta are un efect regenerativ si protejează parul, păstrându-l puternic si sănătos.

Descoperirile științifice din ultimii ani și ritmul incredibil de rapid al dezvoltării tehnologice în domeniul dermatologiei și al industriei cosmetice permit utilizarea și aplicarea acestui produs în măști, șampoane și alte mijloace pentru tratarea și întreținerea părului.

Ne face plăcere a vă prezenta o mască, care combină procapilul cu o serie de alte substanțe, precum uleiuri de argan, cocos, jojoba și avocado, substanțe active, precum colagen, guarana și substanțe minerale precum Magneziu, care în combinație conferă părului un aspect sănătos, elastic, neted și mătăsos.  Calinachi Hair Mask este un produs, care corespunde tuturor criteriilor și cerințelor tehnologiei și științei contemporane.  

Indiferent de cauzele, care provoacă căderea părului, Calinachi Hair Mask este aici pentru a vă ajuta. Aceasta este soluția universală a numeroaselor probleme, legate de păr, anume pierderea părului,  casarea capetelor firelor de păr, epuizarea, lipsa de strălucire și elasticitate. Folosirea regulată a măștii (2-3 ori pe săptămână) hidratează părul și îi readuce volumul și strălucirea naturale.

Soluția este în mâinile dvs., acum depinde de dvs. dacă veți profita de aceasta.
Ați putea aduce viața părului dvs. cu ușurință și în mod natural, a vă ridica stimă de sine, a face zâmbetul o parte integrantă a vieții dvs. de zi cu zi. Totul depinde de dvs. !

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *