Despre părul – așa cum trebuie să fie cu Calinachi Cosmetics

Despre părul – așa cum trebuie să fie cu Calinachi Cosmetics

Masca de păr face parte din principalele componente ale fiecărei colecții de damă de produse cosmetice sau măcar ar trebui să facă. Produsele de tipul acesta sunt importante nu doar pentru aspectul vizual al părului dvs., dar și pentru caracteristicile sale interioare. Deseori efectul acestor produse rămâne invizibil pentru ochiul, dar este important pentru structura și aspectul său sănătos. Îngrijirea părului este subestimată, dar condițiile climatice, aerul contaminat, alimentele de proastă calitate, schimbările fiziologice și o serie de alți factori exercită efecte negative puternice asupra rezistenței și desimii părului. Exact hrănirea suplimentară este cheia pentru părul rezistent cu aspect frumos.

 

Masca de păr – alegerea, care contează

 

Produsele, cu care este aglomerată piața, deseori ar putea avea mai multe efecte negative decât pozitive. Utilizarea substanțelor chimice, a parabenilor, aromelor și a coloranților de toate tipurile ascund diferite riscuri, mai ales pentru persoanele cu un păr și piele mai sensibile.

 

Bazându-ne doar pe produse naturale, noi, membrii echipei Calinachi am dezvoltat o formulă, care hrănește în adâncime chiar și în cele mai extreme situații. Conformată necesităților părului și a scalpului, masca de păr reface instantaneu și și netezește părul, iar formula cu 4 uleiuri Calinachi reușește a influența imediat și părul cel mai extenuat.

 

Ingredientul secret pentru strălucire, volum și rezistență

 

Problemele, legate de păr, care ar putea apare sunt multiple și la fiecare persoană se manifestă în mod și în timp diferit. Masca de păr Calinachi Extreme are o formulă unică multifuncțională, care asigură simultan efecte beneficie asupra structurii firelor de păr și asupra stării dermei. Conține un complex puternic de 4 uleiuri – argan, jojoba, avocado și nucă de cocos și este bogată în vitamine, antioxidanți și acizi mononesaturați, care asigură efectul instantaneu, protecția împotriva ruperii și despicării capetelor firelor de păr.

 

Mai conține:

 

Procapil ™. Un complex natural, care întreține structura corespunzătoare a firelor de păr, stăpânește și previne pierderea părului, accelerează creșterea sa. Reduce secreția hormonului dihidrotestosteron, care este cauza principală pentru pierderea părului.
Este cunoscut pe scară largă faptul că keratina este printre cele mai importante componente ale părului, având capacitatea a completa zonele deteriorate din structura firelor de păr;
Cafeină îmbunătățește hrănirea foliculelor, ajută la reducerea pierderii părului și despicarea capetelor firelor de păr și stimulează creșterea sa;
Pieptănare ușoară fără rupere ? Da, este posibil, datorita lanolinei, care este printre cei mai buni agenți de umectare naturali. Menține părul tot timpul proaspăt și strălucitor.

 

Indiferent de natura problemei dvs., cu ajutorul acestor ingrediente și efectului lor benefic asupra părul, masca de păr Calinachi Extreme hrănește și previne apariția unor lipse și deficiențe. Masca se aplică foarte ușor pe părul umed, spălat, se lasă a acționa timp de aproximativ 5-10 minute, după care se spală cu apă.

 

Se recomandă utilizarea măștii de 3 – 5 ori pe săptămână, pentru a se simți efectul în cel mai scurt timp posibil.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *