Despre produse

Despre produsele Calinachi Bulgaria

Calinachi este un brand european prezent pe piața din anul 2019. Calitatea produselor și viziunea ambalărilor declară ceva diferit. Un produs care corespunde standardelor ridicate,  care ține la fiecare detaliu, de la formulele naturale unice, cu rezultate obținute pe cale naturală, până la cel mai mic detaliu legat de aspectul ambalărilor. Calitatea superioară fără compromisuri este garanția noastră pentru rezultatele bune.

Calinachi sunt produse specializate în îngrijirea pielii și părului. Seria produselor cu brandul Calinachi ar putea satisface necesităților și ale persoanelor cu cea mai sensibilă piele sau cu părul foarte deteriorat. Datorita experienței acumulate, studiilor efectuate în acest domeniu și selectarea materiilor prime și a materialelor de calitate superioară, asigurăm calitatea superioară a acestora și efectul durabil obținut în urma utilizării produselor la combaterea unor probleme concrete ale părului, precum pierderea părului, părul casat și foarte epuizat și ale pielii, precum pigmentare, riduri, deshidratare și acnee.

Toate produsele din brandul Calinachi au formule foarte apropiate de natura, evitând conținutul conservanților, coloranților, produselor petroliere și a alcoolilor. Totodată ele nu conțin acizi agresivi față de părul și pielea. Sunt produse alternative naturale, prietenoase sănătății umane și care garantează rezultate durabile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a putea garanta rezultatul finit și a reuși a vă satisface cerințele folosim uleiuri și materiale produse în Franța, Italia, Bulgaria și Germania și colaborăm doar cu distribuitori autorizați în acest domeniu.

Calinachi sunt produse cosmetice de clasă superioară, care acționează la nivel celular și au un efect durabil.

Perioada de valabilitate a produselor este controlată riguros și monitorizată în mod continuu.

 

Despre echipa

În spatele brandului Calinachi stă o echipă de profesioniști foarte motivați și energetici, căror scop este de a vă menține zâmbetul în fiecare zi. Urmărim tendințele, ne educăm continuu și căutăm modalități noi pentru îmbunătățirea produselor noastre.

Vă urăm o călătorie emoționantă pe calea spre Frumusețea !