Hairtherapy

Pentru femeile care suferă de căderea părului și de părul deteriorat

Opriți Căderea părului și Accelerați creșterea sa în 30 de zile, Cu ajutorul Formulei Unice Procapil ™

Recuperați-vă încrederea  în sine. Luați Terapia de regenerare împotriva căderii părului cu  Procapil™️:

✔️Set, care stimulează creșterea părului cu Procapil ™, și care va accelera creșterea părului dvs. și va opri căderea sa după 30 de zile de utilizare

✔️Formula testată în laborator cu rezultate dovedite care hrănește părul și redă strălucirea părului

✔️O combinație de produse perfectă, care vă oferă tot necesarul pentru un păr lung și sănătos

FORMULA DOVEDITĂ CARE OPREȘTE CĂDEREA PĂRULUI ȘI ÎL

REFACE DUPĂ 30 DE ZILE DE UTILIZARE

Există o modalitate nouă și complet diferită, cu ajutorul căreia v-ați putea accelera creșterea părului și ați putea opri căderea sa după doar 30 de zile de utilizare.

Toate acestea se vor obține datorita complexului unic stimulant Procapil ™, în combinație cu Cofeină.

Această este o formulă nouă complet diferită de toate produsele încercate până acum, care vă va ajuta la oprirea rapidă a căderii părului și la refacerea sa, datorita combinației de ingrediente unice, care facilitează comunicarea celulelor, pentru prevenirea efectelor DHT, crește fluxul de sânge către scalp, permițând hrănirea bună a părului și îngroșarea foliculelor de păr, accelerarea vitezei diviziunii celulare, demonstrând o proliferare celulară crescută.

Eu sunt Alexandra Tsvetanova …

și sunt fondatorul brandului CALINACHI COSMETICS.

În ultimii 10 ani m-am luptat cu căderea părului încăpățânată și cu un păr care NU CREȘTE.

Am încercat multe pentru a combate această PROBLEMĂ. Am încercat tot felul de măști, terapii, tratamente, produse și „rețete bunicii” pentru a face față.

Din păcate, problema doar s-a agravat. După ani de vopsit, îndreptat, tratat, părul meu părea că „se răsplătește” pentru tot ceea ce i-am făcut.

Lucrurile s-au agravat după naștere și alăptare.

Am crezut că problema este datorată hormonilor mei, dar conform analizelor totul este ok.

M-am gândit, că dacă la 35 de ani sufăr de asemenea cădere a părului, ce va mai rămâne din parul meu peste 10 ani. ATUNCI M-AM DECIZ să acționez.

După numeroase consultări și întâlniri cu trihonologi, dermatologi și tehnologi, am reușit a dezvolta produse, care ÎNTRADEVĂR SE LUPTĂ CU căderea părului și soluționează problemele legate de PĂRUL EPUIZAT.

După câteva luni de teste și zeci de mostre, am reușit în sfârșit.

Am avut un produs, care ÎNTRADEVĂR ESTE EFICIENT. Cu rezultate extraordinare !

ADEVĂRUL ESTE CĂ

În prezent trăim într-o lume în care vanitatea este „respectată”. Ani de zile ne tratăm părul cu plăci de îndreptat, ondulatoare și produse de coafat. Toți acești factori afectează părul, structura și durabilitatea acestuia.

De-a lungul timpului, părul nostru începe să cadă, să-și piardă strălucirea, elasticitatea și NU MAI CREȘTE.

DAR NU ESTE VINA DVS.

Adevărata problemă este că întreaga industrie cosmetică ne inundă cu substanțe chimice și preparate care rezolvă temporar problema, dar pe termen lung ne dăunează pielea și părul.

Ați auzit despre una dintre celebrele mărci produse pentru îngrijirea părului ale cărei reclame le vedem zilnic la televizor și pe care Comisia Europeană a condamnat-o pentru că introduc ingrediente cancerigene în șampoanele lor, pentru care s-a dovedit că provoacă căderea excesivă a părului și chiar cancer de piele ?

Problema constă în substanțele chimice din produse, care dăunează nu numai părul, ci și sănătatea noastră.

SOLUȚIA ESTE:

Procapil™️

REZULTATE DOVEDITE DUPĂ 30 DE ZILE UTILIZARE !

AFLAȚI CUM FUNCȚIONEAZĂ FORMULA NOUĂ

Rezultatele testelor la care este supus complexul brevetat Procapil ™ arată că ingredientul activ este capabil a

REDUCE CĂDEREA PĂRULUI CU 40%, FIIND CAPABIL A ACCELERA CREȘTEREA PĂRULUI CU 10%  ÎN 3 SĂPTĂMÂNI DE UTILIZARE.

Complexul brevetat pentru stimularea părului Procapil ™ ajută la întărirea și prevenirea căderii părului în mod natural. Secretul constă în cele trei funcții puternice ale sale.

PASUL 1

Facilitează comunicarea celulară și menține aceste celule împreună pentru a preveni efectele DHT. DHT înseamnă Dihidrotestosteron – este un derivat chimic al testosteronului care joacă un rol major în căderea părului atât la bărbați, cât și la femei. Când DHT ajunge la celulele dermice care se divid și se diferențiază pentru a forma noi foliculi de păr, interferează cu absorbția nutrienților esențiali pentru un păr sănătos. Din fericire, cu ajutorul îmbunătățirilor științifice, Procapil reduce semnificativ efectul DHT asupra foliculilor de păr.

PASUL 2

Crește fluxul de sânge către scalp, permițând părului să fie bine hrănit și îngroșând părul subțire și înfometat. Au fost efectuate numeroase studii clinice iar rezultatele obținute sunt uluitoare. Rata mitozei (diviziunii) celulelor crește după numai 2 săptămâni, indicând în mod clar o proliferare celulară crescută.

 

 

PASUL 3

Procapilul activează o serie de gene care sunt responsabile de repararea țesuturilor, ceea ce demonstrează că acesta are un efect regenerativ și protejează părul, menținându-l puternic și sănătos. Restabilește funcției normale a scalpului și capacitatea firelor de păr de a rămâne pe loc.

 

 

 

Singura modalitate de a profita de beneficiile complexului stimulant brevetat Procapil™ este prin utilizarea măștii de păr CALINACHI COSMETICS, în combinație cu șamponul cu cafeină fără sulfați și balsamul de păr.

ACESTE PRODUSE AU AJUTAT DEJA …

⭐⭐⭐⭐⭐

Svetoslava

Părul meu a recăpâtat elasticitatea și aspectul său sănătos, iar căderea părului s-a redus semnificativ după doar câteva utilizări. Produsele sunt incredibile.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maria

Parul meu este destul de tratat si nu m-am așteptam la un efect mare, dar m-am înșelat. Părul meu s-a revitalizat imediat, acum este mai dens și catifelat.

⭐⭐⭐⭐⭐

Boriana

Este foarte economic, iar părul meu arată grozav. De principiu, prefer să utilizez cu precădere produse naturale. Îmi place foarte mult această mască. 🌹

IATĂ CE URMEAZĂ ….

Acum aveți 2 POSIBILITĂȚI.

Prima este să acceptați informațiile prezentate și să nu faceți nimic. Să continuați să trăiți cu problema dvs. și să sperați că aceasta nu se va agrava.

A DOUĂ VARIANTĂ este să acționați acum, să preluați controlul și să vă restaurați părul oprind căderea sa și provocând creșterea sa mai rapidă. Singura modalitate care v-ar permite a obține aceste rezultate este de a beneficia de eficacitatea formulei brevetate Procapil ™.

Doar 3 produse unice vă separă de părul lung perfect.

  1. Șampon cu cofeină fără sulfați – 300 ml

Stimulează creșterea părului. Calmează scalpul. Întărește rădăcinile, restabilește echilibrul lipidic. Formula cu agenti de spumare 100% naturali pe baza de plante.  Curăță, hidratează și hrănește delicat și prietenos părul și scalpul fără a irita și usca. Potrivit pentru uz zilnic.

  1. Balsam pentru păr – 300 ml

O formulă delicată care hrănește profund și îmbunătățește spectaculos starea părului. Potrivit pentru uz zilnic. Nu îngreunează și nu îngrașă părul. Balsam de par cu acțiune regenerantă și hidratantă. Aplicat numai pe lungime, ar putea fi folosit fără spălare.

  1. Mască de păr reparatoare pentru femei 300 ml

Combate cu succes căderea parului, face părul mai des și regenerează scalpul. Hidratează, hrănește și conferă strălucire părului epuizat. Întărește și consolidează părul, accelerează creșterea părului și îi conferă strălucire. Ușurează pieptănarea fără a îngreuna părul. Crește rezistența si protecția naturală. Părul este mai puternic, mai vitalizat, cu o suprafață mai netedă chiar după primele zile de utilizare.

COMANDĂ ACUM și PRIMIȚI-O

  • CADOU – Geantă reutilizabilă de marcă realizată din bumbac 100%.

  • Livrare gratuită la adresa la alegere

lei409,00

Iată tot ce veți obține dacă cumpărați acum

Recuperați-vă încrederea în sine. Luați complexul stimulant cu Procapil ™.

✔️Complexul brevetat pentru stimularea creșterii părului Procapil ™ accelerează creșterea părului dvs. și oprește căderea sa după 30 de zile utilizare

✔️O formulă testată în laborator, cu rezultate dovedite, care hrănește părul și redă strălucirea sa

✔️ O combinație perfectă de produse care vă va oferi tot necesarul pentru un păr lung și sănătos

Set TERAPIE ÎMPOTRIVA CĂDEREI PĂRULUI ȘI PĂRULUI EPIUZAT:

➡️ Șampon cu cofeină fără sulfați, care ajută la accelerarea creșterii părului dvs. și oprirea căderii sale
( preț 84.80 lei)
➡️Balsam de păr care conține o combinație de ulei de argan, keratina și D-pantenol, care protejează vârfurile părului împotriva ruperii și casării
( preț 69.80 lei)
➡️Mască de păr regenerantă care conține formula îmbogățită a complexului stimulator Procapil, datorită căruia începe să crească părul nou
( preț 181.80 lei)
✔️BONUS 1: 10% Reducere de la valoarea produselor
( preț 49.40 лв)
✔️BONUS 2: Sac reutilizabil din bumbac 100%
( preț 25.10лв)
✔️ BONUS 3: Livrare gratuită
( preț 15.80 lei)
VALOARE: 426.70 lei

CUMPĂRAȚI ACUM PENTRU: 285.80 lei

Garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

Ași dori să vă simțiți complet încrezătoare în terapia anti-riduri Calinachi Cosmetics astăzi, de aceea aceasta vine cu o garanție de rambursare de 30 de zile 100% !

Doar plasați comanda și veți avea la dispoziție 30 de zile pentru a vă gândi dacă doriți să încercați produsele sau nu.

În cazul în care ÎN ORICE MOMENT în următoarele 30 de zile nu vă simțiți mulțumiți la 100% de la cumpărăturile dvs., doar trebuie să trimiteți un mail rapid la info@calinachi.com și eu vă voi rambursa banii imediat, depinzând doar de capacitatea băncilor de a procesa transferul. Într-adevăr este atât de simplu.

Cât timp ar trebuie să utilizez produsele ?

  • Produsele sunt foarte prietenoase și hrănitoare și le-ați putea folosi în mod constant, chiar și după ce problemele sunt sub control.

Îmi vor face părul gras ?

  • Combinația de produse nu îngrașă și nu îngreunează părul.

În cât timp vor ajunge produsele?

  • Depinde de modul și de frecvența de utilizare a produselor, precum și de lungimea părului.

În cât timp voi vedea rezultatele?

  • Studiile de laborator demonstrează că ați putea  avea rezultate vizibile după 3 săptămâni de utilizare.

Aceste produse sunt potrivite pentru părul meu ?

  • Produsele sunt potrivite pentru toate tipurile de păr.